Telefon

Växelnummer: 018-600 900

Adress

Kungsgatan 16, 753 32 Uppsala

Helena Bingham

psykolog helena bingham uppsala

Helena är legitimerad psykolog med både psykodynamisk (PDT) och kognitiv beteendeterapeutisk inriktning (KBT) samt specialiserad på djupgående terapeutisk behandling, men även ångest och depression. Helena Bingham är också par- och relationsterapeut med fokus på kommunikation. Hon har mångårig erfarenhet inom rättspsykiatrin och av psykiatriskt behandlingsarbete samt är ofta anlitad som föreläsare om bl a psykisk ohälsa och bemötande.

Mobiltelefon: 0709-961351
E-post: helena@ptfo.se

Samarbetar med

terapeut-gerd-olingdahl

Gerd Olingdahl

Gerd är leg psykolog och leg psykoterapeut med psykodynamisk inriktning (PDT), specialist i klinisk psykologi och handledare. Hon är vidareutbildad i Interpersonell psykoterapi (ITP), en behandlingsmetod för depressiva tillstånd samt certifierad i EMDR, en behandlingsmetod för PTSD och andra traumarelaterade problem. Hon har mångårig psykoterapeutisk erfarenhet från allmänpsykiatrin och på senare år från privat verksamhet.

Telefon: 0738-423356  E-post: gerd.olingdahl@comhem.se

 

Nathalie Bingham Bishop

Nathalie är fil kand och integrativ personlig coach med fokus på personlig utveckling, självförtroendeträning och kommunikationsteknik enligt kognitivt beteendeterapeutiska (KBT) principer och väl etablerade coachningsmodeller enligt neurolingvistisk programmering (NLP). Hon anlitas även som föreläsare.

Telefon: 0721-72 97 55  E-post: nathalie_bingham@hotmail.com